Nya erbjudanden medialt arbete

Vi startar nu formellt upp vårt arbete med mediumskap där vi i mötet med dig som klient, agerar en neutral kanal mellan dig och andevärlden.

Vi gör det dels i privatsittning där vi försöker etablera en kontakt med andevärlden för att se om det finns någon som vill säga dig något eller ge dig någon form av vägledning.

Vi gör det även i en form som kallas andlig healing där du i avslappnat tillstånd ligger på en massagebänk och mottar en energibehandling där andevärlden vet vilken form av energi du kan tänkas behöva. Även i detta tillstånd är vi enbart ett arbetande verktyg – en neutral kanal.

Fram t o m 160531 gäller ett lägre pris i form av 200kr/tillfälle.

Det ger dig som är nyfiken en möjlighet att prova på och det ger även oss en möjlighet att fortsätta vårt arbete med att bygga ännu mer erfarenhet.

Låter det spännande?

I så fall välkommen att höra av dig för att boka en tid med oss på tel. 070-2161427 eller skicka ett privat meddelande här på sidan så tar vi kontakt med dig.

OBS! Inga bokningar tas emot utan att vi först via telefon informerat den klient som vill komma hit om vad vi gör och vad som kan förväntas – inte förväntas under privatsittning eller healing.

Väl mött!

Diplom