Inspirationsdagar 15-16 juli 2017

Vi välkomnar till ännu en upplaga av Inspirationsdagar detta året. Förra året var första gången vi provade att anordna Inspirationsdag här hos oss på Härligt Liv och det blev väldigt uppskattat bland både besökare och utställare. Dels för att det var trevliga energier men också för den mysiga miljön med både gården och byn och självklart mysiga besökare.

Därför beslutade vi oss för att anordna även detta året men med skillnaden att det är 2 dagar istället för bara 1 dag. Ytterligare skillnad är detta året att vi utökar med att möjliggöra workshops för utställarna genom att vi hyrt in bystugan i byn samt iordningställt ett mindre utrymme på gården för detta ändamål.

Inträde till Inspirationsdagarna är fortfarande kostnadsfritt och vi vill gärna fortsätta i den andan. Däremot tar utställarna betalt för de tjänster de utför eller varor de säljer till den besökare som önskar detta. Därför kan det vara bra ifall du som besökare medtar kontanta medel om det inte är så att alla utställare har swish.

Parkering sker vid bystugeområdet och på övriga platser i byn, ej här på gården. P-skyltar kommer finnas uppsatta som visar till parkeringsmöjligheter.

Detaljerat program kommer publiceras inom kort.

Välkomna önskar vi på Härligt Liv